O VILI

Vila Dunavski Raj osnovana je 2003. godine kao porodični posao. Naša misija je da gostima pružimo ambijent koji je ujedno i naš lični pečat. Nalazimo se u vikend naselju Vinci, šumi zlatnih borova u blizini obale Dunava, odakle pogled preko reke seže do Rumunije, od koje nas deli nekada naše a danas rumunsko ostrvo Moldova. Nizvodno, vidik uveličava princeza iz XIV veka - Golubačka tvrđava.

U ovom nesvakidašnjem ambijentu, Vila Dunavski Raj nudi Vam smeštaj na bazi noćenja sa doručkom.

Mi se trudimo da zaista stvorimo raj za sve naše stare i nove goste, turiste, sportske grupe, bajkere, avanturiste, bicikliste, jedriličare, ribolovce... Jednom rečju – za sve Vas kojima možemo pružiti toplo gostoprimstvo, prijatan boravak i nezaboravan ambijent.

Sobe

Vila Dunavski Raj raspolaže kapacitetom od 30 kreveta.

Ukupno 8 soba kategorije 3 zvezdice *** raspoređeno je na dva nivoa. Sobe su tipa dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Svaka soba (24 m2) poseduje kupatilo i veliku terasu sa pogledom na dvorište. U slučaju hladnijeg vremena aktivira se centralno grejanje. Za goste vile je obezbeđen parking. Svaka soba ima TV i signal bežičnog interneta.

Ambijent

Ambijent Vile Dunavski Raj odlikuje spoj prirodnih lepota i našeg zalaganja da ih očuvamo. Postavili smo ljuljaške za decu, mreže za odmor i drvene letnjikovce, a posebno brinemo o održavanju živopisnog dvorišta, kako bi naši gosti imali potpuno uživanje u maloj prirodnoj oazi.

Osnova našeg dvorišta su visoki borovi, zbog čega Vila sa ostatkom vikend naselja čini kompaktnu ambijentalnu celinu. Šuma borova, koju su sadili mladi gorani, nosi neprestani duh smirenosti – tokom vrelih letnjih dana donosi dah svežine, a noću će Vam prijati prelep pogled na nebo posuto nebrojenim zvezdama.

Aktivnosti u Vili

Idealno iskorišćen odmor za mnoge podrazumeva i malo fizičke aktivnosti. Na raspolaganju su Vam sala za zabavu i dva terena, gde se možete rekreirati igrajući:

 • stoni tenis, bilijar (u sali za zabavu)
 • beach volley, odbojka, basket (tereni pored vile)
 • badminton, speedminton (na ulici koja nije prometna).

Pored već pobrojanih sportskih aktivnosti, preporučujemo Vam laganu šetnju ulicama šume u kojoj se nalazi naša Vila. Prostrana šuma borova sa više od 2000 vikendica i kuća, od kojih je svaka drugačija, čini vikend naselje Vinci interesantnim za obilazak. Zato, krenite ulicama šume i uživajte u pogledu i svežem vazduhu.

KUĆNI RED

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume, molimo da se upoznate sa kućnim redom.

 • Po dolasku u smeštaj gosti predaju domaćinu lične karte ili pasoše, radi upisa u knjigu gostiju, i plaćaju ostatak do punog iznosa za rezervisani smeštaj.
 • Smeštaj je na raspolaganju od 14h na dan dolaska (check in) do 10h na dan odlaska (check out), osim ukoliko unapred nije drugačije dogovoreno sa domaćinom.
 • Domaćin će Vam promeniti posteljinu i peškire na svaka 3 dana.
 • Gosti su dužni da sami brinu o svojim stvarima i dragocenostima ostavljenim u sobi. Domaćin ne odgovara za eventualni nestanak istih.
 • Molimo Vas da čuvate iznajmljenu sobu, da prilikom napuštanja sobe isključite sve električne uređaje i zatvorite slavine, te proverite da li su sva vrata i prozori dobro zatvoreni.
 • Molimo Vas da sobu koju ste iznajmili ostavite u stanju u kakvom ste je i zatekli prilikom dolaska: urednu i neoštećenu.
 • Zabranjeno je unošenje: oružja, narkotika, lako zapaljivih i eksplozivnih stvari, kao i stvari sa jakim i neugodnim mirisom, bilo kojih aparata za pripremu hrane (rešo i sl.) ili drugih električnih aparata (ventilator, grejalica i sl.).
 • Od 22h do 8h je vreme noćnog mira, pa Vas molimo da budete ljubazni i ne smetate drugim gostima stvaranjem buke.
 • Bez izričitog dopuštenja domaćina, u iznajmljenu sobu je strogo zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici tog smeštaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrovane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin ima puno pravo otkaza smeštaja svim gostima.
 • Ukoliko želite večeru u našem objektu molimo Vas da domaćina na vreme obavestite o tome, odnosno odmah po dolasku ili prilikom rezervacije. Večera se služi u sali za ručavanje ili u dvorišnim  letnjikovcima.
 • Kućne ljubimce gosti mogu uvesti u smeštajnu jedinicu samo sa dopuštenjem domaćina. Gost je obavezan da pazi da kućni ljubimac ne skače po nameštaju i ne nanosi štetu, te da odmah očisti njegove sekrete u sobi, dvorištu, u Vili ili njenoj neposrednoj blizini.
 • Ukoliko dođe do loma ili do nestanka određenih predmeta ili uređaja iz sobe, gost je dužan da nadoknadi vrednost nestalih ili uništenih stvari.
 • Molimo Vas da ne pušite u sobama. Pušenje je dozvoljeno na terasama, u sali za zabavu, kao i u dvorištu. Molimo goste da opuške ne bacaju po dvorištu ili neposrednoj blizini.
 • Započinjanjem korišćenja smeštaja podrazumeva se da je gost upoznat sa kućnim redom i da pristaje na obaveze i uslove ovde istaknute.
 • Gostu koji se ne pridržava kućnog reda, remeti mir, uznemirava druge goste ili nanosi štetu objektu, može se otkazati smeštaj. U slučaju otkaza smeštaja od strane domaćina zbog povrede pravila kućnog reda gostu se ne vraća uplaćen iznos, bez obzira na skraćeni boravak.

Hvala što ste odabrali vilu Dunavski Raj! Želimo Vam ugodan smeštaj!

Vaša Vila Dunavski Raj